Efternamn AbdinoorAtt veta mer om Abdinoor efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdinoor ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdinoor.

Abdinoor efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdinoor, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdinoor är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdinoor

Visa karta över efternamnet Abdinoor

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdinoor i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdinoor, så att vi kan få exakt information om alla Abdinoor som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdinoor efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdinoor efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdinoor är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdinoor i världen

 1. Somalia Somalia (9901)
 2. Kenya Kenya (6267)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (131)
 4. Etiopien Etiopien (25)
 5. England England (15)
 6. Tanzania Tanzania (9)
 7. Sverige Sverige (3)
 8. Australien Australien (2)
 9. Indonesien Indonesien (2)
 10. Norge Norge (2)
 11. Brasilien Brasilien (1)
 12. Kanada Kanada (1)
 13. Ryssland Ryssland (1)
 14. Thailand Thailand (1)
 15. Turkiet Turkiet (1)
 16. Uganda Uganda (1)
 17. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdinoor runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdinoor efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdinoor är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdinoor är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdinoor genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdinoor. Detta beror på att efternamnet Abdinoor ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdinoor när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdinoor.

Att avgöra om efternamnet Abdinoor eller något av de liknande efternamnen till Abdinoor kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdinoor har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdinoor, men med en gemensam rot.

 1. Abdenour
 2. Abdinov
 3. Abdinova
 4. Abdennour
 5. Abdin
 6. Abdinasir
 7. Abdinga
 8. Abdenur
 9. Abdine
 10. Abdanur
 11. Abadiano
 12. Abadin
 13. Abden
 14. Abdena
 15. Abdenbi
 16. Abdon
 17. Abdoun
 18. Abedin
 19. Abidin
 20. Abidine
 21. Abdona
 22. Abdenaji
 23. Abdenacer
 24. Abdenabi
 25. Abadonio
 26. Abedini
 27. Abdan
 28. Abedinaj
 29. Abdony
 30. Abdane
 31. Abtin
 32. Abdenebi
 33. Abadinas
 34. Abdom
 35. Abaden
 36. Abdeen
 37. Abdenbaoui
 38. Abdennebi
 39. Abdoune
 40. Abdouni