Efternamn AbatemarcoAtt veta mer om Abatemarco efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abatemarco ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abatemarco.

Abatemarco efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abatemarco, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abatemarco är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abatemarco

Visa karta över efternamnet Abatemarco

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abatemarco i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abatemarco, så att vi kan få exakt information om alla Abatemarco som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abatemarco efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abatemarco efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abatemarco är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abatemarco i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (307)
 2. Italien Italien (84)
 3. Argentina Argentina (38)
 4. Brasilien Brasilien (37)
 5. Schweiz Schweiz (23)
 6. Venezuela Venezuela (23)
 7. Tyskland Tyskland (6)
 8. Kanada Kanada (2)
 9. Paraguay Paraguay (1)
 10. Uruguay Uruguay (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abatemarco runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abatemarco efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abatemarco är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abatemarco är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abatemarco genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abatemarco. Detta beror på att efternamnet Abatemarco ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abatemarco när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abatemarco.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abatemarco har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abatemarco som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abatemarco kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abatemarco ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abbatemarco
 2. Abatematteo
 3. Abadiano
 4. Abatangelo
 5. Abedanck
 6. Abaitanci
 7. Abadam
 8. Abaden
 9. Abdena
 10. Abdenaji
 11. Abdenacer
 12. Abdenabi
 13. Abitan
 14. Abittan
 15. Abdenur
 16. Abadonio
 17. Abednego
 18. Abtan
 19. Apatang
 20. Abatini
 21. Abdmajid
 22. Abadinas
 23. Abatantuono
 24. Apatino
 25. Abutan
 26. Abadin
 27. Abdeen
 28. Abden
 29. Abdenbaoui
 30. Abdenbi
 31. Abdennebi
 32. Abdennour
 33. Abdinasir
 34. Abdinga
 35. Abedin
 36. Abutin
 37. Aftanas
 38. Apadam
 39. Avadanei
 40. Avadani