Efternamn AbdennebiAtt veta mer om Abdennebi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdennebi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdennebi.

Abdennebi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdennebi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdennebi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdennebi

Visa karta över efternamnet Abdennebi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdennebi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdennebi, så att vi kan få exakt information om alla Abdennebi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdennebi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdennebi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdennebi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdennebi i världen

 1. Algeriet Algeriet (4446)
 2. Tunisien Tunisien (1061)
 3. Marocko Marocko (851)
 4. Frankrike Frankrike (177)
 5. Spanien Spanien (14)
 6. Belgien Belgien (9)
 7. Tjeckien Tjeckien (5)
 8. Kanada Kanada (2)
 9. Italien Italien (2)
 10. Sverige Sverige (2)
 11. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 12. Schweiz Schweiz (1)
 13. Etiopien Etiopien (1)
 14. Nya Kaledonien Nya Kaledonien (1)
 15. Portugal Portugal (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdennebi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdennebi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdennebi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdennebi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdennebi. Detta beror på att efternamnet Abdennebi ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdennebi kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdennebi ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdennebi eller något av de liknande efternamnen till Abdennebi kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdennebi har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdennebi, men med en gemensam rot.

 1. Abdennabi
 2. Abdenebi
 3. Abdenbi
 4. Abdenabi
 5. Abdennaji
 6. Abdennour
 7. Abdenaji
 8. Abdennaim
 9. Abdeen
 10. Abden
 11. Abdena
 12. Abdenbaoui
 13. Abdoune
 14. Abdouni
 15. Abdenour
 16. Abdennacer
 17. Abdennaser
 18. Abdenacer
 19. Abdennaceur
 20. Abdenur
 21. Abednego
 22. Abdane
 23. Abdine
 24. Abaden
 25. Abdin
 26. Abdinasir
 27. Abdinga
 28. Abdon
 29. Abdoun
 30. Abidine
 31. Aufdenberg
 32. Avadanei
 33. Abdona
 34. Abdennassar
 35. Abdenasser
 36. Abdennasser
 37. Abetini
 38. Abuden
 39. Abdinov
 40. Abdinova