Efternamn AbdennadherAtt veta mer om Abdennadher efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdennadher ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdennadher.

Abdennadher efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdennadher, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdennadher är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdennadher

Visa karta över efternamnet Abdennadher

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdennadher i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdennadher, så att vi kan få exakt information om alla Abdennadher som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdennadher efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdennadher efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdennadher är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdennadher i världen

 1. Tunisien Tunisien (162)
 2. Frankrike Frankrike (47)
 3. Belgien Belgien (22)
 4. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (8)
 5. Kanada Kanada (6)
 6. England England (5)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (5)
 8. Marocko Marocko (4)
 9. Brasilien Brasilien (1)
 10. Schweiz Schweiz (1)
 11. Tyskland Tyskland (1)
 12. Egypten Egypten (1)
 13. Hongkong Hongkong (1)
 14. Kazakstan Kazakstan (1)
 15. Malaysia Malaysia (1)
 16. Ryssland Ryssland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdennadher runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdennadher efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdennadher är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdennadher är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdennadher genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdennadher. Detta beror på att efternamnet Abdennadher ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdennadher har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdennadher som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdennadher kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdennadher ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdennadher eller något av de liknande efternamnen till Abdennadher kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdennadher har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdennadher, men med en gemensam rot.

 1. Abdennacer
 2. Abdennaser
 3. Abdennasser
 4. Abdennassar
 5. Abdenasser
 6. Abdenacer
 7. Abdennaceur
 8. Abdennour
 9. Abdennaim
 10. Abdennabi
 11. Abdennaji
 12. Abdena
 13. Abdenbaoui
 14. Abdennebi
 15. Abdinasir
 16. Abdenour
 17. Abdenaji
 18. Abdenabi
 19. Abdenur
 20. Abaden
 21. Abdeen
 22. Abden
 23. Abdenbi
 24. Abdinga
 25. Abdoune
 26. Abdona
 27. Abdinoor
 28. Abdane
 29. Abdenebi
 30. Abdine
 31. Abdemeziem
 32. Abdanur
 33. Abadam
 34. Abadin
 35. Abdin
 36. Abdon
 37. Abdoun
 38. Abdouni
 39. Abedin
 40. Abidine