Efternamn AbdennaimAtt veta mer om Abdennaim efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdennaim ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdennaim.

Abdennaim efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdennaim, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdennaim är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdennaim

Visa karta över efternamnet Abdennaim

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdennaim i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdennaim, så att vi kan få exakt information om alla Abdennaim som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdennaim efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdennaim efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdennaim är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdennaim i världen

 1. Marocko Marocko (409)
 2. Qatar Qatar (6)
 3. Italien Italien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdennaim runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdennaim efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdennaim är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdennaim är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdennaim genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdennaim har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdennaim som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdennaim kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdennaim ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdennabi
 2. Abdennaji
 3. Abdena
 4. Abdenbi
 5. Abdennebi
 6. Abdennour
 7. Abdennacer
 8. Abdenaji
 9. Abdennaser
 10. Abdenabi
 11. Abdenebi
 12. Abdeen
 13. Abden
 14. Abdenbaoui
 15. Abdinasir
 16. Abdinga
 17. Abdouni
 18. Abdenour
 19. Abdona
 20. Abdennassar
 21. Abdenacer
 22. Abdennaceur
 23. Abdennasser
 24. Abdenur
 25. Abdennadher
 26. Abdemeziem
 27. Abadam
 28. Abaden
 29. Abdin
 30. Abdon
 31. Abdoun
 32. Abdoune
 33. Abedin
 34. Aufdenkamp
 35. Abd-hamid
 36. Abdenasser
 37. Abd hamid
 38. Abadonio
 39. Abetini
 40. Abuden