Efternamn AbadamAtt veta mer om Abadam efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abadam ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abadam.

Abadam efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abadam, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abadam är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abadam

Visa karta över efternamnet Abadam

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abadam i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abadam, så att vi kan få exakt information om alla Abadam som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abadam efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abadam efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abadam är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abadam i världen

 1. Kamerun Kamerun (844)
 2. Filippinerna Filippinerna (297)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (56)
 4. Nigeria Nigeria (35)
 5. Iran Iran (17)
 6. Indien Indien (13)
 7. Norra Marianerna Norra Marianerna (6)
 8. Australien Australien (5)
 9. Saudiarabien Saudiarabien (4)
 10. Afghanistan Afghanistan (1)
 11. Guam Guam (1)
 12. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (1)
 13. Polen Polen (1)
 14. Singapore Singapore (1)
 15. Tchad Tchad (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abadam runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abadam efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abadam är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abadam är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abadam genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abadam. Detta beror på att efternamnet Abadam ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abadam när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abadam.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abadam har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abadam som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Apadam
 2. Abaden
 3. Abadin
 4. Abdan
 5. Abdom
 6. Abadiano
 7. Abden
 8. Abdin
 9. Abdon
 10. Abedin
 11. Abidin
 12. Avadani
 13. Abitan
 14. Abuden
 15. Abtan
 16. Abdane
 17. Abadinas
 18. Abutan
 19. Abiden
 20. Abdeen
 21. Abdena
 22. Abdoun
 23. Abidine
 24. Abiodun
 25. Abutin
 26. Aftanas
 27. Avadanei
 28. Avedian
 29. Avedon
 30. Abdona
 31. Abittan
 32. Abadonio
 33. Abeidna
 34. Avitan
 35. Abbedin
 36. Abedini
 37. Aviydan
 38. Apatang
 39. Abedinaj
 40. Abdony