Efternamn AbdomAtt veta mer om Abdom efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdom ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdom.

Abdom efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdom, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdom är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdom

Visa karta över efternamnet Abdom

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdom i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdom, så att vi kan få exakt information om alla Abdom som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdom efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdom efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdom är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdom i världen

 1. Brasilien Brasilien (20)
 2. Iran Iran (7)
 3. Filippinerna Filippinerna (2)
 4. Grekland Grekland (1)
 5. Mexiko Mexiko (1)
 6. Nigeria Nigeria (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdom runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdom efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdom är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdom är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Att avgöra om efternamnet Abdom eller något av de liknande efternamnen till Abdom kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdom har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdom, men med en gemensam rot.

 1. Abdon
 2. Abadam
 3. Abden
 4. Abdin
 5. Abdoun
 6. Abdona
 7. Abdan
 8. Abdony
 9. Abaden
 10. Abadin
 11. Abdeen
 12. Abdena
 13. Abdoune
 14. Abdouni
 15. Abedin
 16. Abidin
 17. Afton
 18. Apadam
 19. Apton
 20. Avedon
 21. Abuden
 22. Abdinov
 23. Abtan
 24. Abdane
 25. Abtin
 26. Abdine
 27. Abiden
 28. Abdenbi
 29. Abdinga
 30. Abidine
 31. Abiodun
 32. Abutin
 33. Abdenour
 34. Abitan
 35. Abdenur
 36. Abadonio
 37. Abdinova
 38. Abiodoun
 39. Abeidna
 40. Abbedin