Efternamn AbdennourAtt veta mer om Abdennour efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdennour ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdennour.

Abdennour efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdennour, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdennour är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdennour

Visa karta över efternamnet Abdennour

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdennour i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdennour, så att vi kan få exakt information om alla Abdennour som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdennour efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdennour efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdennour är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdennour i världen

 1. Algeriet Algeriet (1525)
 2. Marocko Marocko (1022)
 3. Tunisien Tunisien (486)
 4. Saudiarabien Saudiarabien (197)
 5. Frankrike Frankrike (22)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (15)
 7. England England (14)
 8. Kanada Kanada (12)
 9. Australien Australien (9)
 10. Spanien Spanien (9)
 11. Sverige Sverige (4)
 12. Libanon Libanon (3)
 13. Syrien Syrien (2)
 14. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 15. Belgien Belgien (1)
 16. Tjeckien Tjeckien (1)
 17. Tyskland Tyskland (1)
 18. Egypten Egypten (1)
 19. Madagaskar Madagaskar (1)
 20. Malaysia Malaysia (1)
 21. Ryssland Ryssland (1)
 22. Thailand Thailand (1)
 23. Turkiet Turkiet (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdennour runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdennour efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdennour är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdennour är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdennour när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdennour.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdennour har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdennour som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdennour kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdennour ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdennour eller något av de liknande efternamnen till Abdennour kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdennour har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdennour, men med en gemensam rot.

 1. Abdenour
 2. Abdenur
 3. Abdenbaoui
 4. Abdennebi
 5. Abdennacer
 6. Abdennaser
 7. Abdennaim
 8. Abdenacer
 9. Abdennaceur
 10. Abdennabi
 11. Abdennaji
 12. Abdinoor
 13. Abdanur
 14. Abdeen
 15. Abden
 16. Abdena
 17. Abdenbi
 18. Abdinasir
 19. Abdoun
 20. Abdennassar
 21. Abdenaji
 22. Abdenasser
 23. Abdenabi
 24. Abdennasser
 25. Abdinov
 26. Abdinova
 27. Abdennadher
 28. Abdenebi
 29. Abaden
 30. Abadiano
 31. Abdin
 32. Abdinga
 33. Abdon
 34. Abdoune
 35. Abdouni
 36. Abdona
 37. Abadonio
 38. Abuden
 39. Abednego
 40. Abiodoun