Efternamn AbadianoAtt veta mer om Abadiano efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abadiano ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abadiano.

Abadiano efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abadiano, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abadiano är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abadiano

Visa karta över efternamnet Abadiano

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abadiano i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abadiano, så att vi kan få exakt information om alla Abadiano som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abadiano efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abadiano efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abadiano är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abadiano i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (4466)
 2. Ecuador Ecuador (327)
 3. Spanien Spanien (315)
 4. Mexiko Mexiko (141)
 5. Kanada Kanada (57)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (55)
 7. Colombia Colombia (22)
 8. Schweiz Schweiz (13)
 9. Australien Australien (4)
 10. Singapore Singapore (4)
 11. Argentina Argentina (3)
 12. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 13. Fiji Fiji (1)
 14. Frankrike Frankrike (1)
 15. Indonesien Indonesien (1)
 16. Qatar Qatar (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abadiano runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abadiano efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abadiano är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abadiano är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abadiano genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abadiano när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abadiano.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abadiano har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abadiano som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abadin
 2. Abadam
 3. Abaden
 4. Abdin
 5. Abedin
 6. Abidin
 7. Abidine
 8. Avadani
 9. Avedian
 10. Abadonio
 11. Abdinov
 12. Abedini
 13. Abdan
 14. Abdane
 15. Abdine
 16. Abatini
 17. Abadinas
 18. Apatino
 19. Abdeen
 20. Abden
 21. Abdena
 22. Abdinga
 23. Abdon
 24. Abdoun
 25. Abdoune
 26. Abdouni
 27. Abutin
 28. Apadam
 29. Avadanei
 30. Abdona
 31. Abitan
 32. Abittan
 33. Abetini
 34. Abuden
 35. Abednego
 36. Abdinova
 37. Abeidna
 38. Abbedin
 39. Abdinoor
 40. Abtan