Efternamn AbatiniAtt veta mer om Abatini efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abatini ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abatini.

Abatini efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abatini, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abatini är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abatini

Visa karta över efternamnet Abatini

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abatini i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abatini, så att vi kan få exakt information om alla Abatini som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abatini efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abatini efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abatini är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abatini i världen

 1. Italien Italien (73)
 2. Indien Indien (65)
 3. Frankrike Frankrike (3)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abatini runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abatini efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abatini är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abatini är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abatini. Detta beror på att efternamnet Abatini ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abatini när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abatini.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abatini har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abatini som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abatini eller något av de liknande efternamnen till Abatini kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abatini har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abatini, men med en gemensam rot.

 1. Abetini
 2. Abbatini
 3. Abadin
 4. Abutin
 5. Abedini
 6. Abtin
 7. Apatino
 8. Abaden
 9. Abadiano
 10. Abdin
 11. Abdouni
 12. Abedin
 13. Abidin
 14. Abidine
 15. Avadani
 16. Abitan
 17. Abadonio
 18. Abtan
 19. Apatang
 20. Abdine
 21. Abaitanci
 22. Abadinas
 23. Abutan
 24. Abadam
 25. Abdeen
 26. Abden
 27. Abdena
 28. Abdenbi
 29. Abdinga
 30. Abdon
 31. Abdoun
 32. Abdoune
 33. Afton
 34. Apton
 35. Avadanei
 36. Abdona
 37. Aputen
 38. Abittan
 39. Abuden
 40. Abdinov