Efternamn AbdenebiAtt veta mer om Abdenebi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdenebi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdenebi.

Abdenebi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdenebi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdenebi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdenebi

Visa karta över efternamnet Abdenebi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdenebi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdenebi, så att vi kan få exakt information om alla Abdenebi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdenebi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdenebi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdenebi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdenebi i världen

 1. Frankrike Frankrike (44)
 2. Algeriet Algeriet (17)
 3. Spanien Spanien (10)
 4. Tunisien Tunisien (4)
 5. Marocko Marocko (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdenebi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdenebi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdenebi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdenebi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

 1. Abdenbi
 2. Abdennebi
 3. Abdenabi
 4. Abdenaji
 5. Abdennabi
 6. Abdeen
 7. Abden
 8. Abdena
 9. Abdenour
 10. Abdennaim
 11. Abdennaji
 12. Abdenur
 13. Abdane
 14. Abdine
 15. Abaden
 16. Abdenbaoui
 17. Abdennour
 18. Abdin
 19. Abdinasir
 20. Abdinga
 21. Abdon
 22. Abdoune
 23. Abdouni
 24. Abidine
 25. Avadanei
 26. Abdona
 27. Abdenacer
 28. Abetini
 29. Abuden
 30. Abednego
 31. Abdinov
 32. Abdinova
 33. Abedini
 34. Abdinoor
 35. Abdan
 36. Abdony
 37. Abdemeziem
 38. Abdanur
 39. Aftene
 40. Abiden