Efternamn Abd-hamidAtt veta mer om Abd-hamid efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abd-hamid ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abd-hamid.

Abd-hamid efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abd-hamid, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abd-hamid är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abd-hamid

Visa karta över efternamnet Abd-hamid

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abd-hamid i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abd-hamid, så att vi kan få exakt information om alla Abd-hamid som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abd-hamid efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abd-hamid efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abd-hamid är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abd-hamid i världen

 1. Nigeria Nigeria (4)
 2. Brunei Brunei (1)
 3. Egypten Egypten (1)
 4. Italien Italien (1)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abd-hamid runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abd-hamid efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abd-hamid är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abd-hamid är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abd-hamid har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abd-hamid som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abd-hamid kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abd-hamid ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abd-hamid eller något av de liknande efternamnen till Abd-hamid kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abd-hamid har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abd-hamid, men med en gemensam rot.

 1. Abd hamid
 2. Abdmajid
 3. Abdinasir
 4. Abdenaji
 5. Abdenabi
 6. Abadam
 7. Abadin
 8. Abdena
 9. Abdenbi
 10. Abdin
 11. Abdouni
 12. Abdona
 13. Abdennaim
 14. Abdenacer
 15. Abdennabi
 16. Abdennaji
 17. Abdan
 18. Abdane
 19. Abdenebi
 20. Abdanur
 21. Abdom
 22. Abaden
 23. Abadiano
 24. Abdeen
 25. Abden
 26. Abdenbaoui
 27. Abdennebi
 28. Abdennour
 29. Abdinga
 30. Abdon
 31. Abdoun
 32. Abdoune
 33. Abedin
 34. Abidin
 35. Abutin
 36. Apadam
 37. Avadani
 38. Abdenour
 39. Abdennacer
 40. Abdennaser