Efternamn AbdmajidAtt veta mer om Abdmajid efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdmajid ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdmajid.

Abdmajid efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdmajid, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdmajid är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdmajid

Visa karta över efternamnet Abdmajid

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdmajid i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdmajid, så att vi kan få exakt information om alla Abdmajid som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdmajid efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdmajid efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdmajid är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdmajid i världen

 1. Indonesien Indonesien (20)
 2. Malaysia Malaysia (19)
 3. Nigeria Nigeria (2)
 4. Algeriet Algeriet (1)
 5. Wales Wales (1)
 6. Irland Irland (1)
 7. Somalia Somalia (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdmajid runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdmajid efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdmajid är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdmajid är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdmajid genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdmajid. Detta beror på att efternamnet Abdmajid ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdmajid har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdmajid som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abd-hamid
 2. Abdenaji
 3. Abd hamid
 4. Abadin
 5. Abdenbi
 6. Abdin
 7. Abdinasir
 8. Abdouni
 9. Abdenabi
 10. Abdennaji
 11. Abdan
 12. Abdane
 13. Abdanur
 14. Abadam
 15. Abaden
 16. Abadiano
 17. Abdeen
 18. Abden
 19. Abdena
 20. Abdinga
 21. Abdon
 22. Abdoun
 23. Abdoune
 24. Abedin
 25. Abidin
 26. Abutin
 27. Avadani
 28. Abdenour
 29. Abdona
 30. Abdennaim
 31. Abdenacer
 32. Abitan
 33. Abdennabi
 34. Abdenur
 35. Abadonio
 36. Abetini
 37. Abdinov
 38. Abdinova
 39. Abbedin
 40. Abedini