Efternamn AbatematteoAtt veta mer om Abatematteo efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abatematteo ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abatematteo.

Abatematteo efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abatematteo, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abatematteo är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abatematteo

Visa karta över efternamnet Abatematteo

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abatematteo i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abatematteo, så att vi kan få exakt information om alla Abatematteo som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abatematteo efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abatematteo efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abatematteo är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abatematteo i världen

 1. Italien Italien (215)
 2. Australien Australien (7)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (6)
 4. Belgien Belgien (1)
 5. Malaysia Malaysia (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abatematteo runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abatematteo efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abatematteo är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abatematteo är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abatematteo genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abatematteo. Detta beror på att efternamnet Abatematteo ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abatematteo när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abatematteo.

 1. Abatemarco
 2. Abbatemarco
 3. Abatangelo
 4. Abadiano
 5. Abdenasser
 6. Abdenacer
 7. Abdemeziem
 8. Abatantuono
 9. Abadam
 10. Abaden
 11. Abdeen
 12. Abdena
 13. Avadanei
 14. Abdennacer
 15. Abdenaji
 16. Abdennaser
 17. Abdenabi
 18. Abitan
 19. Abittan
 20. Abdennasser
 21. Abadonio
 22. Abetini
 23. Abednego
 24. Abdennadher
 25. Abtan
 26. Apadinauwe
 27. Apatang
 28. Abdane
 29. Abatini
 30. Abdmajid
 31. Abedanck
 32. Abaitanci
 33. Abadinas
 34. Apatino
 35. Abutan
 36. Aftene
 37. Abbatini
 38. Abadin
 39. Abden
 40. Abdenbaoui