Efternamn AbatucciAtt veta mer om Abatucci efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abatucci ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abatucci.

Abatucci efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abatucci, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abatucci är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abatucci

Visa karta över efternamnet Abatucci

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abatucci i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abatucci, så att vi kan få exakt information om alla Abatucci som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abatucci efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abatucci efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abatucci är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abatucci i världen

 1. Frankrike Frankrike (27)
 2. Italien Italien (8)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abatucci runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abatucci efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abatucci är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abatucci är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abatucci genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abatucci. Detta beror på att efternamnet Abatucci ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abatucci har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abatucci som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abatucci kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abatucci ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abbatucci
 2. Abatcha
 3. Abatecola
 4. Abdoussi
 5. Abtouche
 6. Abats
 7. Abades
 8. Abadez
 9. Abadias
 10. Abdous
 11. Abdus
 12. Abitz
 13. Abts
 14. Apetche
 15. Abetxuko
 16. Aptecar
 17. Abudas
 18. Abdiji
 19. Abdagic
 20. Abadjian
 21. Abbiatico
 22. Abetz
 23. Afatchao
 24. Abudoj
 25. Abbadessa
 26. Abbattista
 27. Abbotts
 28. Abdeslam
 29. Abdeslami
 30. Abdikadir
 31. Abdis
 32. Aboites
 33. Aboitiz
 34. Aboytes
 35. Apitz
 36. Apodaca
 37. Aptaker
 38. Aptekar
 39. Aubets
 40. Avdic