Efternamn AbdoussiAtt veta mer om Abdoussi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdoussi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdoussi.

Abdoussi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdoussi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdoussi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdoussi

Visa karta över efternamnet Abdoussi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdoussi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdoussi, så att vi kan få exakt information om alla Abdoussi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdoussi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdoussi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdoussi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdoussi i världen

 1. Marocko Marocko (477)
 2. Spanien Spanien (78)
 3. Kanada Kanada (1)
 4. Kamerun Kamerun (1)
 5. Algeriet Algeriet (1)
 6. Frankrike Frankrike (1)
 7. Italien Italien (1)
 8. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdoussi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdoussi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdoussi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdoussi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdoussi genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdoussi. Detta beror på att efternamnet Abdoussi ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdoussi när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdoussi.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdoussi har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdoussi som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdoussi kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdoussi ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdous
 2. Abdus
 3. Abatucci
 4. Abbotts
 5. Abdis
 6. Abdias
 7. Abtouche
 8. Abdiji
 9. Abdes
 10. Abbots
 11. Abbotson
 12. Abades
 13. Abadias
 14. Abbadessa
 15. Abbatucci
 16. Abdeslam
 17. Abdeslami
 18. Abdessamie
 19. Abdikadir
 20. Aboites
 21. Aboitiz
 22. Aboytes
 23. Abts
 24. Abdessadik
 25. Abdesslam
 26. Abdesslem
 27. Abdeslem
 28. Abdk
 29. Abudas
 30. Abdić
 31. Avdiji
 32. Abdiaziz
 33. Abd karim
 34. Abd ghani
 35. Abdagic
 36. Abd aziz
 37. Abdessamia
 38. Abdiaj
 39. Abudoj
 40. Abdessadki