Efternamn AbdesslemAtt veta mer om Abdesslem efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdesslem ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdesslem.

Abdesslem efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdesslem, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdesslem är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdesslem

Visa karta över efternamnet Abdesslem

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdesslem i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdesslem, så att vi kan få exakt information om alla Abdesslem som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdesslem efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdesslem efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdesslem är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdesslem i världen

 1. Algeriet Algeriet (1385)
 2. Frankrike Frankrike (34)
 3. Tunisien Tunisien (34)
 4. Tyskland Tyskland (7)
 5. Marocko Marocko (4)
 6. Australien Australien (2)
 7. Nederländerna Nederländerna (2)
 8. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 9. Kanada Kanada (1)
 10. England England (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdesslem runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdesslem efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdesslem är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdesslem är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdesslem genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdesslem har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdesslem som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdesslem kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdesslem ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdesslam
 2. Abdeslem
 3. Abdessalem
 4. Abdesselem
 5. Abdeselam
 6. Abdeslam
 7. Abdesselam
 8. Abdessalam
 9. Abdesalam
 10. Abdeslami
 11. Abdessamed
 12. Abdessadek
 13. Abdessalami
 14. Abdessemed
 15. Abdeselan
 16. Abdessamad
 17. Abdessamie
 18. Abdussalaam
 19. Abdessadik
 20. Abdesamad
 21. Abdisalan
 22. Abdessamia
 23. Abdes
 24. Abdessadki
 25. Abades
 26. Abbadessa
 27. Abdis
 28. Abdous
 29. Abdoussi
 30. Abdus
 31. Abdias
 32. Abd karim
 33. Abdek
 34. Abadez
 35. Abadias
 36. Abatecola
 37. Abdikadir
 38. Aboites
 39. Aboytes
 40. Abts