Efternamn AbdeselamAtt veta mer om Abdeselam efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdeselam ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdeselam.

Abdeselam efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdeselam, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdeselam är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdeselam

Visa karta över efternamnet Abdeselam

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdeselam i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdeselam, så att vi kan få exakt information om alla Abdeselam som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdeselam efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdeselam efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdeselam är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdeselam i världen

 1. Spanien Spanien (2175)
 2. Algeriet Algeriet (2)
 3. Mauretanien Mauretanien (2)
 4. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 5. Belgien Belgien (1)
 6. Colombia Colombia (1)
 7. England England (1)
 8. Marocko Marocko (1)
 9. Ryssland Ryssland (1)
 10. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdeselam runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdeselam efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdeselam är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdeselam är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdeselam genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdeselam. Detta beror på att efternamnet Abdeselam ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdeselam har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdeselam som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdeslam
 2. Abdesslam
 3. Abdesselam
 4. Abdesalam
 5. Abdeselan
 6. Abdeslami
 7. Abdesslem
 8. Abdeslem
 9. Abdessalam
 10. Abdesselem
 11. Abdesamad
 12. Abdessalem
 13. Abdisalan
 14. Abdessalami
 15. Abdessamad
 16. Abdessamie
 17. Abdussalaam
 18. Abdessamed
 19. Abdessamia
 20. Abdes
 21. Abdessemed
 22. Abades
 23. Abatecola
 24. Abbadessa
 25. Abdis
 26. Abdus
 27. Abdessadik
 28. Abdias
 29. Abdessadek
 30. Abd karim
 31. Abdiaj
 32. Avdysheva
 33. Abdessadki
 34. Abdek
 35. Abadez
 36. Abadias
 37. Abdikadir
 38. Abdous
 39. Abdoussi
 40. Aboites