Efternamn AbdesalamAtt veta mer om Abdesalam efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdesalam ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdesalam.

Abdesalam efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdesalam, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdesalam är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdesalam

Visa karta över efternamnet Abdesalam

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdesalam i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdesalam, så att vi kan få exakt information om alla Abdesalam som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdesalam efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdesalam efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdesalam är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdesalam i världen

 1. Egypten Egypten (366)
 2. Jemen Jemen (8)
 3. Spanien Spanien (7)
 4. Argentina Argentina (6)
 5. Algeriet Algeriet (5)
 6. Mauretanien Mauretanien (3)
 7. Brasilien Brasilien (1)
 8. Kanada Kanada (1)
 9. England England (1)
 10. Grekland Grekland (1)
 11. Italien Italien (1)
 12. Kuwait Kuwait (1)
 13. Marocko Marocko (1)
 14. Qatar Qatar (1)
 15. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 16. Sudan Sudan (1)
 17. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdesalam runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdesalam efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdesalam är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdesalam är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdesalam genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdesalam när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdesalam.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdesalam kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdesalam ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdesalam eller något av de liknande efternamnen till Abdesalam kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdesalam har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdesalam, men med en gemensam rot.

 1. Abdeselam
 2. Abdeslam
 3. Abdesslam
 4. Abdessalam
 5. Abdeslami
 6. Abdesselam
 7. Abdesslem
 8. Abdesamad
 9. Abdeslem
 10. Abdessalem
 11. Abdisalan
 12. Abdessalami
 13. Abdeselan
 14. Abdessamad
 15. Abdussalaam
 16. Abdesselem
 17. Abdessamie
 18. Abdessadik
 19. Abdessamed
 20. Abdessadek
 21. Abd karim
 22. Abdessamia
 23. Abdes
 24. Abdessadki
 25. Abades
 26. Abatecola
 27. Abbadessa
 28. Abdikadir
 29. Abdis
 30. Abdus
 31. Abdias
 32. Abd khalid
 33. Abdishakur
 34. Abdiaziz
 35. Abu daqah
 36. Abdagic
 37. Abd aziz
 38. Abdiaj
 39. Abdek
 40. Abdessemed