Efternamn AbdiazizAtt veta mer om Abdiaziz efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdiaziz ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdiaziz.

Abdiaziz efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdiaziz, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdiaziz är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdiaziz

Visa karta över efternamnet Abdiaziz

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdiaziz i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdiaziz, så att vi kan få exakt information om alla Abdiaziz som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdiaziz efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdiaziz efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdiaziz är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdiaziz i världen

 1. Kenya Kenya (6745)
 2. Somalia Somalia (5588)
 3. Etiopien Etiopien (36)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (14)
 5. Sverige Sverige (13)
 6. England England (12)
 7. Danmark Danmark (7)
 8. Egypten Egypten (4)
 9. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 10. Belgien Belgien (1)
 11. Kanada Kanada (1)
 12. Djibouti Djibouti (1)
 13. Indien Indien (1)
 14. Kirgizistan Kirgizistan (1)
 15. Malaysia Malaysia (1)
 16. Norge Norge (1)
 17. Sydsudan Sydsudan (1)
 18. Uganda Uganda (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdiaziz runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdiaziz efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdiaziz är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdiaziz är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdiaziz genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdiaziz. Detta beror på att efternamnet Abdiaziz ofta har genomgått mutationer.

Att avgöra om efternamnet Abdiaziz eller något av de liknande efternamnen till Abdiaziz kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdiaziz har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdiaziz, men med en gemensam rot.

 1. Abd aziz
 2. Abdikadir
 3. Aboitiz
 4. Abdias
 5. Abdiji
 6. Abdagic
 7. Abdiaj
 8. Abadez
 9. Abadias
 10. Abdis
 11. Abitz
 12. Abdić
 13. Abdisalan
 14. Avdiji
 15. Abd karim
 16. Abbiatico
 17. Abdz
 18. Avdiaj
 19. Abades
 20. Abdeslam
 21. Abdeslami
 22. Abdessamie
 23. Abdous
 24. Abdoussi
 25. Abdus
 26. Aboites
 27. Apitz
 28. Avdic
 29. Abtsiauri
 30. Abdessadik
 31. Abd khalid
 32. Abdesamad
 33. Abdeslem
 34. Abdk
 35. Abdishakur
 36. Abudas
 37. Abdesalam
 38. Abidjan
 39. Avdić
 40. Avdija