Efternamn AbdessamiaAtt veta mer om Abdessamia efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdessamia ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdessamia.

Abdessamia efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdessamia, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdessamia är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdessamia

Visa karta över efternamnet Abdessamia

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdessamia i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdessamia, så att vi kan få exakt information om alla Abdessamia som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdessamia efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdessamia efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdessamia är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdessamia i världen

 1. Tunisien Tunisien (9)
 2. Marocko Marocko (4)
 3. Algeriet Algeriet (2)
 4. Frankrike Frankrike (2)
 5. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 6. Kanada Kanada (1)
 7. England England (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdessamia runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdessamia efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdessamia är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdessamia är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdessamia genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdessamia när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdessamia.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdessamia har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdessamia som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdessamia kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdessamia ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdessamie
 2. Abdeslami
 3. Abdessamad
 4. Abdessadik
 5. Abdessamed
 6. Abdeslam
 7. Abdesslam
 8. Abdesamad
 9. Abdessalam
 10. Abdessadek
 11. Abdessalem
 12. Abdessalami
 13. Abdessadki
 14. Abdessemed
 15. Abdeselam
 16. Abdussalaam
 17. Abdesselam
 18. Abdesslem
 19. Abdeslem
 20. Abdesalam
 21. Abdesselem
 22. Abbadessa
 23. Abdikadir
 24. Abdoussi
 25. Abd khalid
 26. Abdishakur
 27. Abdisalan
 28. Abdiaziz
 29. Abd karim
 30. Abd ghani
 31. Abdagic
 32. Abd aziz
 33. Abdes
 34. Abdeselan
 35. Abades
 36. Abadias
 37. Abdis
 38. Abdous
 39. Abdus
 40. Avedissian