Efternamn Abd ghaniAtt veta mer om Abd ghani efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abd ghani ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abd ghani.

Abd ghani efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abd ghani, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abd ghani är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abd ghani

Visa karta över efternamnet Abd ghani

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abd ghani i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abd ghani, så att vi kan få exakt information om alla Abd ghani som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abd ghani efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abd ghani efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abd ghani är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abd ghani i världen

 1. Malaysia Malaysia (2025)
 2. Brunei Brunei (283)
 3. Singapore Singapore (30)
 4. Thailand Thailand (13)
 5. Afghanistan Afghanistan (7)
 6. Wales Wales (7)
 7. Algeriet Algeriet (1)
 8. England England (1)
 9. Pakistan Pakistan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abd ghani runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abd ghani efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abd ghani är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abd ghani är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abd ghani när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abd ghani.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abd ghani kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abd ghani ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abd khalid
 2. Abdeslami
 3. Abd karim
 4. Abd aziz
 5. Abdeslam
 6. Abdessamie
 7. Abdikadir
 8. Abdoussi
 9. Abdessadik
 10. Abdias
 11. Abdishakur
 12. Abidjan
 13. Abdisalan
 14. Abdiaziz
 15. Abdiji
 16. Abdagic
 17. Abdessamia
 18. Abadjian
 19. Abatcha
 20. Abdiaj
 21. Abdessadki
 22. Abdeselan
 23. Abadias
 24. Abatucci
 25. Abbatucci
 26. Abdeselam
 27. Abdessamad
 28. Abdis
 29. Abdous
 30. Abdus
 31. Avedikian
 32. Avedisian
 33. Abtsiauri
 34. Abadgoitia
 35. Abdesslam
 36. Abdesslem
 37. Abdesamad
 38. Abdeslem
 39. Abdessamed
 40. Abdessalam