Efternamn Abd khalidAtt veta mer om Abd khalid efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abd khalid ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abd khalid.

Abd khalid efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abd khalid, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abd khalid är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abd khalid

Visa karta över efternamnet Abd khalid

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abd khalid i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abd khalid, så att vi kan få exakt information om alla Abd khalid som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abd khalid efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abd khalid efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abd khalid är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abd khalid i världen

 1. Malaysia Malaysia (82)
 2. Pakistan Pakistan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abd khalid runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abd khalid efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abd khalid är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abd khalid är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abd khalid genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abd khalid. Detta beror på att efternamnet Abd khalid ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abd khalid har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abd khalid som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abd khalid kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abd khalid ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abd karim
 2. Abd ghani
 3. Abdikadir
 4. Abd aziz
 5. Abdeslami
 6. Abdessamad
 7. Abdessamie
 8. Abdessadik
 9. Abdesamad
 10. Abdessamed
 11. Abdessalam
 12. Abdessalem
 13. Abdishakur
 14. Abdesalam
 15. Abdisalan
 16. Abdiaziz
 17. Abdagic
 18. Abdessamia
 19. Abdeselam
 20. Abdeslam
 21. Abdis
 22. Abdoussi
 23. Abdussalaam
 24. Abdesslam
 25. Abdias
 26. Abdesselam
 27. Abdesslem
 28. Abdeslem
 29. Abdessadek
 30. Abdk
 31. Abdukarimov
 32. Abdykalykov
 33. Abu daqah
 34. Abdiji
 35. Abatcha
 36. Abdiaj
 37. Abdessalami
 38. Abdesselem
 39. Abdessadki
 40. Abdek