Efternamn AbdukarimovAtt veta mer om Abdukarimov efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdukarimov ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdukarimov.

Abdukarimov efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdukarimov, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdukarimov är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdukarimov

Visa karta över efternamnet Abdukarimov

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdukarimov i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdukarimov, så att vi kan få exakt information om alla Abdukarimov som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdukarimov efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdukarimov efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdukarimov är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdukarimov i världen

 1. Uzbekistan Uzbekistan (13648)
 2. Kazakstan Kazakstan (2650)
 3. Kirgizistan Kirgizistan (1571)
 4. Ryssland Ryssland (580)
 5. Tadzjikistan Tadzjikistan (380)
 6. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (49)
 7. Turkmenistan Turkmenistan (37)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (12)
 9. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (4)
 10. England England (3)
 11. Turkiet Turkiet (2)
 12. Malaysia Malaysia (1)
 13. Vitryssland Vitryssland (1)
 14. Kanada Kanada (1)
 15. Tjeckien Tjeckien (1)
 16. Estland Estland (1)
 17. Sydkorea Sydkorea (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdukarimov runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdukarimov efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdukarimov är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdukarimov är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

 1. Abdukarimova
 2. Abdykerimov
 3. Abdykerimova
 4. Abd karim
 5. Abdykadyrov
 6. Abdykalykov
 7. Abdikadir
 8. Abdykadyrova
 9. Abdykalykova
 10. Abd khalid
 11. Abdesamad
 12. Abduzhaparova
 13. Abdesalam
 14. Abdiaziz
 15. Abdagic
 16. Abd aziz
 17. Abbiatico
 18. Abadias
 19. Abdeselam
 20. Abdeslam
 21. Abdeslami
 22. Abdessamad
 23. Abdessamie
 24. Abdis
 25. Abdoussi
 26. Abdus
 27. Abdussalaam
 28. Aptekar
 29. Abtsiauri
 30. Abdessadik
 31. Abdesslam
 32. Abdias
 33. Abdesslem
 34. Abdeslem
 35. Abdessamed
 36. Abdessalam
 37. Abdk
 38. Abdessalem
 39. Abudas
 40. Abdić