Efternamn AbdykadyrovAtt veta mer om Abdykadyrov efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdykadyrov ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdykadyrov.

Abdykadyrov efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdykadyrov, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdykadyrov är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdykadyrov

Visa karta över efternamnet Abdykadyrov

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdykadyrov i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdykadyrov, så att vi kan få exakt information om alla Abdykadyrov som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdykadyrov efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdykadyrov efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdykadyrov är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdykadyrov i världen

 1. Kirgizistan Kirgizistan (5007)
 2. Kazakstan Kazakstan (365)
 3. Ryssland Ryssland (168)
 4. Turkmenistan Turkmenistan (56)
 5. Uzbekistan Uzbekistan (33)
 6. Vitryssland Vitryssland (4)
 7. Ukraina Ukraina (2)
 8. Kina Kina (1)
 9. England England (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdykadyrov runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdykadyrov efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdykadyrov är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdykadyrov är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdykadyrov genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdykadyrov. Detta beror på att efternamnet Abdykadyrov ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdykadyrov har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdykadyrov som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdykadyrov eller något av de liknande efternamnen till Abdykadyrov kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdykadyrov har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdykadyrov, men med en gemensam rot.

 1. Abdykadyrova
 2. Abdykalykov
 3. Abdykalykova
 4. Abdikadir
 5. Abdukarimov
 6. Abdykerimov
 7. Abdukarimova
 8. Abdykerimova
 9. Abd karim
 10. Abduzhaparova
 11. Abades
 12. Abadez
 13. Abadias
 14. Abbadessa
 15. Aptekar
 16. Abtsiauri
 17. Abdessadik
 18. Abdias
 19. Abd khalid
 20. Abdesamad
 21. Abdessadek
 22. Abdk
 23. Abdishakur
 24. Abdesalam
 25. Abdisalan
 26. Abdiaziz
 27. Abdagic
 28. Abd aziz
 29. Abadjian
 30. Abbiatico
 31. Abdiaj
 32. Abudoj
 33. Abdessadki
 34. Abdek
 35. Aftyka
 36. Abatecola
 37. Abatucci
 38. Abbatucci
 39. Abdeselam
 40. Abdeslam