Efternamn AbdukarimovaAtt veta mer om Abdukarimova efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdukarimova ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdukarimova.

Abdukarimova efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdukarimova, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdukarimova är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdukarimova

Visa karta över efternamnet Abdukarimova

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdukarimova i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdukarimova, så att vi kan få exakt information om alla Abdukarimova som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdukarimova efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdukarimova efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdukarimova är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdukarimova i världen

 1. Uzbekistan Uzbekistan (13921)
 2. Kirgizistan Kirgizistan (1609)
 3. Kazakstan Kazakstan (1170)
 4. Tadzjikistan Tadzjikistan (393)
 5. Ryssland Ryssland (209)
 6. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (46)
 7. Turkmenistan Turkmenistan (9)
 8. Malaysia Malaysia (5)
 9. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 10. Kanada Kanada (1)
 11. England England (1)
 12. Thailand Thailand (1)
 13. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdukarimova runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdukarimova efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdukarimova är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdukarimova är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdukarimova genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdukarimova när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdukarimova.

 1. Abdukarimov
 2. Abdykerimova
 3. Abdykerimov
 4. Abdykadyrova
 5. Abdykalykova
 6. Abd karim
 7. Abdykadyrov
 8. Abduzhaparova
 9. Abdykalykov
 10. Abdikadir
 11. Abatecola
 12. Abd khalid
 13. Abdesamad
 14. Abdesalam
 15. Abdiaziz
 16. Abdagic
 17. Abd aziz
 18. Abdessamia
 19. Abbiatico
 20. Abadias
 21. Abbadessa
 22. Abbattista
 23. Abdeselam
 24. Abdeslam
 25. Abdeslami
 26. Abdessamad
 27. Abdessamie
 28. Abdis
 29. Abdous
 30. Abdoussi
 31. Abdus
 32. Abdussalaam
 33. Aptekar
 34. Abtsiauri
 35. Abadgoitia
 36. Abdessadik
 37. Abdesslam
 38. Abdias
 39. Abdesslem
 40. Abdeslem