Efternamn AbdiasAtt veta mer om Abdias efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdias ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdias.

Abdias efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdias, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdias är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdias

Visa karta över efternamnet Abdias

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdias i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdias, så att vi kan få exakt information om alla Abdias som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdias efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdias efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdias är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdias i världen

 1. Tchad Tchad (6258)
 2. Kamerun Kamerun (217)
 3. Brasilien Brasilien (198)
 4. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (23)
 5. Indonesien Indonesien (14)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (9)
 7. Mexiko Mexiko (7)
 8. Nigeria Nigeria (4)
 9. Haiti Haiti (2)
 10. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (1)
 11. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (1)
 12. Chile Chile (1)
 13. Algeriet Algeriet (1)
 14. England England (1)
 15. Irak Irak (1)
 16. Peru Peru (1)
 17. Filippinerna Filippinerna (1)
 18. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdias runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdias efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdias är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdias är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdias genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdias. Detta beror på att efternamnet Abdias ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdias har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdias som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdias eller något av de liknande efternamnen till Abdias kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdias har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdias, men med en gemensam rot.

 1. Abadias
 2. Abdis
 3. Abdiaj
 4. Abdous
 5. Abdus
 6. Abudas
 7. Abdić
 8. Abdiji
 9. Abdes
 10. Avdiaj
 11. Abades
 12. Abitz
 13. Aboites
 14. Abts
 15. Avdic
 16. Abdk
 17. Abidjan
 18. Avdić
 19. Avdija
 20. Avdijaj
 21. Avdiji
 22. Abdiaziz
 23. Aftis
 24. Abadjian
 25. Abdz
 26. Abdek
 27. Abats
 28. Aftiss
 29. Abbots
 30. Abadez
 31. Abbotts
 32. Abdeslam
 33. Abdikadir
 34. Abdoussi
 35. Aboitiz
 36. Aboytes
 37. Apitz
 38. Aubets
 39. Abdisalan
 40. Abdagic