Efternamn AbbotsAtt veta mer om Abbots efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbots ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbots.

Abbots efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbots, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbots är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbots

Visa karta över efternamnet Abbots

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbots i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbots, så att vi kan få exakt information om alla Abbots som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbots efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbots efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbots är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbots i världen

 1. England England (90)
 2. Wales Wales (9)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (6)
 4. Skottland Skottland (3)
 5. Sydafrika Sydafrika (3)
 6. Australien Australien (2)
 7. Indonesien Indonesien (2)
 8. Barbados Barbados (1)
 9. Brasilien Brasilien (1)
 10. Kanada Kanada (1)
 11. Schweiz Schweiz (1)
 12. Spanien Spanien (1)
 13. Indien Indien (1)
 14. Saint Kitts och Nevis Saint Kitts och Nevis (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbots runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbots efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbots är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbots är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbots när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbots.

Att avgöra om efternamnet Abbots eller något av de liknande efternamnen till Abbots kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbots har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbots, men med en gemensam rot.

 1. Abbotts
 2. Abdous
 3. Abts
 4. Aubets
 5. Abats
 6. Abbotson
 7. Abades
 8. Abdis
 9. Abdus
 10. Abitz
 11. Aboites
 12. Aboytes
 13. Abdias
 14. Abudas
 15. Abetz
 16. Abdes
 17. Abadez
 18. Abadias
 19. Abdoussi
 20. Aboitiz
 21. Apitz
 22. Abdk
 23. Abdić
 24. Abdiji
 25. Aftis
 26. Abdiaj
 27. Abudoj
 28. Abdz
 29. Abdek
 30. Avtzis
 31. Aftiss
 32. Abbadessa
 33. Abbattista
 34. Abbatucci
 35. Avdic
 36. Avetik
 37. Abtouche
 38. Abidjan
 39. Avdić
 40. Avdija