Efternamn AbbattistaAtt veta mer om Abbattista efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbattista ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbattista.

Abbattista efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbattista, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbattista är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbattista

Visa karta över efternamnet Abbattista

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbattista i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbattista, så att vi kan få exakt information om alla Abbattista som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbattista efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbattista efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbattista är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbattista i världen

 1. Italien Italien (1689)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (176)
 3. Argentina Argentina (150)
 4. Frankrike Frankrike (104)
 5. Venezuela Venezuela (10)
 6. Australien Australien (8)
 7. Tyskland Tyskland (5)
 8. Kanada Kanada (2)
 9. England England (2)
 10. Österrike Österrike (1)
 11. Belgien Belgien (1)
 12. Schweiz Schweiz (1)
 13. Chile Chile (1)
 14. Tjeckien Tjeckien (1)
 15. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (1)
 16. Spanien Spanien (1)
 17. Norge Norge (1)
 18. Singapore Singapore (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbattista runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbattista efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbattista är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbattista är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbattista genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbattista. Detta beror på att efternamnet Abbattista ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbattista när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbattista.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbattista kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbattista ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abbattista eller något av de liknande efternamnen till Abbattista kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbattista har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbattista, men med en gemensam rot.

 1. Abbadessa
 2. Abbotts
 3. Abatecola
 4. Abbatucci
 5. Abbiatico
 6. Abatcha
 7. Abats
 8. Abbots
 9. Abbotson
 10. Abades
 11. Abadias
 12. Abatucci
 13. Abdis
 14. Abitz
 15. Aboites
 16. Aboitiz
 17. Aboytes
 18. Abts
 19. Aubets
 20. Avetisian
 21. Avetisyan
 22. Abadgoitia
 23. Abdagic
 24. Aftis
 25. Abadjian
 26. Avetisov
 27. Avtzis
 28. Aftiss
 29. Abadez
 30. Abdeslam
 31. Abdous
 32. Abdoussi
 33. Abdus
 34. Apitz
 35. Avedisian
 36. Abtsiauri
 37. Abetxuko
 38. Abdesslam
 39. Avetik
 40. Abdias