Efternamn AbadesAtt veta mer om Abades efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abades ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abades.

Abades efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abades, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abades är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abades

Visa karta över efternamnet Abades

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abades i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abades, så att vi kan få exakt information om alla Abades som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abades efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abades efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abades är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abades i världen

 1. Spanien Spanien (293)
 2. Brasilien Brasilien (132)
 3. Argentina Argentina (110)
 4. Filippinerna Filippinerna (98)
 5. Venezuela Venezuela (20)
 6. Kanada Kanada (12)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (12)
 8. Indien Indien (3)
 9. Chile Chile (2)
 10. Mexiko Mexiko (2)
 11. Malaysia Malaysia (1)
 12. Niger Niger (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abades runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abades efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abades är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abades är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Att avgöra om efternamnet Abades eller något av de liknande efternamnen till Abades kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abades har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abades, men med en gemensam rot.

 1. Abadez
 2. Abdes
 3. Abadias
 4. Abdis
 5. Abdus
 6. Abudas
 7. Abdek
 8. Abats
 9. Abbadessa
 10. Abdous
 11. Aboites
 12. Aboytes
 13. Abts
 14. Abdias
 15. Abdk
 16. Abudoj
 17. Abdz
 18. Abbots
 19. Abbotts
 20. Abdeslam
 21. Abitz
 22. Aptaker
 23. Aubets
 24. Avdic
 25. Abdeslem
 26. Abidjan
 27. Abdić
 28. Abdiji
 29. Abdagic
 30. Aftis
 31. Abadjian
 32. Abetz
 33. Abatcha
 34. Abdiaj
 35. Avtzis
 36. Aftiss
 37. Abatecola
 38. Abatucci
 39. Abdeselam
 40. Abdeslami