Efternamn AbdeslemAtt veta mer om Abdeslem efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdeslem ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdeslem.

Abdeslem efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdeslem, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdeslem är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdeslem

Visa karta över efternamnet Abdeslem

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdeslem i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdeslem, så att vi kan få exakt information om alla Abdeslem som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdeslem efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdeslem efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdeslem är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdeslem i världen

 1. Algeriet Algeriet (1734)
 2. Marocko Marocko (170)
 3. Frankrike Frankrike (96)
 4. Belgien Belgien (18)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (15)
 6. Mexiko Mexiko (6)
 7. Tunisien Tunisien (5)
 8. Italien Italien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdeslem runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdeslem efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdeslem är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdeslem är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdeslem kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdeslem ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdeslem eller något av de liknande efternamnen till Abdeslem kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdeslem har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdeslem, men med en gemensam rot.

 1. Abdeslam
 2. Abdesslem
 3. Abdeselam
 4. Abdeslami
 5. Abdesslam
 6. Abdessalem
 7. Abdesalam
 8. Abdesselem
 9. Abdesselam
 10. Abdessalam
 11. Abdes
 12. Abdessemed
 13. Abdeselan
 14. Abades
 15. Abdessamad
 16. Abdessamie
 17. Abdis
 18. Abdus
 19. Abdesamad
 20. Abdessamed
 21. Abdessadek
 22. Abdisalan
 23. Abdessamia
 24. Abdessalami
 25. Abdek
 26. Abadez
 27. Abbadessa
 28. Abdous
 29. Abdoussi
 30. Abdussalaam
 31. Aboites
 32. Aboytes
 33. Abts
 34. Abdessadik
 35. Abdias
 36. Abdk
 37. Abudas
 38. Abdić
 39. Abdiaziz
 40. Abd karim