Efternamn AbdisAtt veta mer om Abdis efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdis ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdis.

Abdis efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdis, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdis är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdis

Visa karta över efternamnet Abdis

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdis i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdis, så att vi kan få exakt information om alla Abdis som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdis efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdis efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdis är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdis i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (38)
 2. Indonesien Indonesien (17)
 3. Niger Niger (17)
 4. Kamerun Kamerun (2)
 5. Filippinerna Filippinerna (2)
 6. Kanada Kanada (1)
 7. England England (1)
 8. Indien Indien (1)
 9. Nigeria Nigeria (1)
 10. Pakistan Pakistan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdis runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdis efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdis är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdis är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdis. Detta beror på att efternamnet Abdis ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdis när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdis.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdis kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdis ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdis eller något av de liknande efternamnen till Abdis kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdis har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdis, men med en gemensam rot.

 1. Abdus
 2. Abdias
 3. Abdes
 4. Abades
 5. Abadias
 6. Abdous
 7. Abts
 8. Avdic
 9. Abdk
 10. Abudas
 11. Abdić
 12. Abdiji
 13. Aftis
 14. Abdiaj
 15. Abdz
 16. Abdek
 17. Abats
 18. Abadez
 19. Abitz
 20. Aboites
 21. Aubets
 22. Avdić
 23. Avdija
 24. Avdiji
 25. Abdagic
 26. Abetz
 27. Abudoj
 28. Avtzis
 29. Avdiaj
 30. Aftiss
 31. Abbots
 32. Abbotts
 33. Abdeslam
 34. Abdoussi
 35. Aboitiz
 36. Aboytes
 37. Apitz
 38. Avetik
 39. Abdeslem
 40. Abidjan