Efternamn AbdiajAtt veta mer om Abdiaj efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdiaj ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdiaj.

Abdiaj efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdiaj, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdiaj är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdiaj

Visa karta över efternamnet Abdiaj

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdiaj i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdiaj, så att vi kan få exakt information om alla Abdiaj som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdiaj efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdiaj efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdiaj är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdiaj i världen

 1. Albanien Albanien (131)
 2. Grekland Grekland (3)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdiaj runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdiaj efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdiaj är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdiaj är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdiaj genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdiaj när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdiaj.

Att avgöra om efternamnet Abdiaj eller något av de liknande efternamnen till Abdiaj kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdiaj har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdiaj, men med en gemensam rot.

 1. Abdias
 2. Avdiaj
 3. Abadias
 4. Abdis
 5. Abdić
 6. Avdijaj
 7. Abdiji
 8. Abdous
 9. Abdus
 10. Abitz
 11. Avdic
 12. Abdk
 13. Abudas
 14. Abidjan
 15. Avdić
 16. Avdija
 17. Avdiji
 18. Abdiaziz
 19. Abadjian
 20. Abdes
 21. Abudoj
 22. Abdz
 23. Abdek
 24. Abades
 25. Abadez
 26. Abdeslam
 27. Abdikadir
 28. Aboites
 29. Aboitiz
 30. Abts
 31. Apitz
 32. Abdisalan
 33. Abdagic
 34. Abd aziz
 35. Aftis
 36. Abetz
 37. Abats
 38. Aftiss
 39. Abbots
 40. Abbotts