Efternamn AbdekAtt veta mer om Abdek efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdek ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdek.

Abdek efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdek, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdek är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdek

Visa karta över efternamnet Abdek

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdek i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdek, så att vi kan få exakt information om alla Abdek som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdek efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdek efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdek är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdek i världen

 1. Kamerun Kamerun (1)
 2. Djibouti Djibouti (1)
 3. Algeriet Algeriet (1)
 4. Malta Malta (1)
 5. Niger Niger (1)
 6. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdek runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdek efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdek är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdek är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdek genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdek när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdek.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdek har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdek som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdek kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdek ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdk
 2. Abdes
 3. Abades
 4. Abadez
 5. Abdis
 6. Abdus
 7. Abdz
 8. Abdous
 9. Abitz
 10. Abts
 11. Avdic
 12. Abdias
 13. Abudas
 14. Abdić
 15. Abdiji
 16. Abetz
 17. Abdiaj
 18. Abudoj
 19. Afteka
 20. Abats
 21. Abadias
 22. Abdeslam
 23. Aboites
 24. Aboytes
 25. Apitz
 26. Apodaka
 27. Aptekar
 28. Aubets
 29. Avetik
 30. Abdeslem
 31. Abidjan
 32. Avdić
 33. Avdija
 34. Avdiji
 35. Abdagic
 36. Aftis
 37. Apteker
 38. Avdiaj
 39. Aftyka
 40. Abbots