Efternamn AbdzAtt veta mer om Abdz efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdz ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdz.

Abdz efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdz, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdz är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdz

Visa karta över efternamnet Abdz

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdz i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdz, så att vi kan få exakt information om alla Abdz som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdz efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdz efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdz är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdz i världen

 1. Afghanistan Afghanistan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdz runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdz efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdz är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdz är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdz har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdz som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdz kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdz ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdz eller något av de liknande efternamnen till Abdz kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdz har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdz, men med en gemensam rot.

 1. Abdk
 2. Abadez
 3. Abdis
 4. Abdus
 5. Abitz
 6. Abts
 7. Abetz
 8. Abdes
 9. Abdek
 10. Abades
 11. Abdous
 12. Apitz
 13. Avdic
 14. Abdias
 15. Abudas
 16. Abdić
 17. Abdiji
 18. Abdiaj
 19. Abudoj
 20. Abats
 21. Abadias
 22. Aboitiz
 23. Aubets
 24. Abidjan
 25. Avdić
 26. Avdija
 27. Avdiji
 28. Abdiaziz
 29. Abdagic
 30. Abd aziz
 31. Aftis
 32. Aptazy
 33. Avtzis
 34. Avdiaj
 35. Abbots
 36. Abbotts
 37. Abdeslam
 38. Abdoussi
 39. Aboites
 40. Aboytes