Efternamn AbdagicAtt veta mer om Abdagic efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdagic ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdagic.

Abdagic efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdagic, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdagic är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdagic

Visa karta över efternamnet Abdagic

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdagic i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdagic, så att vi kan få exakt information om alla Abdagic som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdagic efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdagic efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdagic är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdagic i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (39)
 2. Österrike Österrike (13)
 3. Tyskland Tyskland (12)
 4. Liechtenstein Liechtenstein (6)
 5. Danmark Danmark (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdagic runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdagic efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdagic är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdagic är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdagic har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdagic som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdagic eller något av de liknande efternamnen till Abdagic kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdagic har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdagic, men med en gemensam rot.

 1. Abdis
 2. Avdic
 3. Abdiaziz
 4. Abdiji
 5. Abd aziz
 6. Abades
 7. Abadez
 8. Abadias
 9. Abdikadir
 10. Abdous
 11. Abdus
 12. Aboitiz
 13. Abdias
 14. Abdk
 15. Abudas
 16. Abdić
 17. Avdiji
 18. Abd karim
 19. Abbiatico
 20. Abdes
 21. Abdiaj
 22. Abdz
 23. Abdek
 24. Abats
 25. Abatucci
 26. Abbatucci
 27. Abbotts
 28. Abdeslam
 29. Abdeslami
 30. Abdessamie
 31. Abdoussi
 32. Abitz
 33. Aboites
 34. Aboytes
 35. Abts
 36. Apodaca
 37. Apodaka
 38. Aptaker
 39. Abdessadik
 40. Avetik