Efternamn AbatecolaAtt veta mer om Abatecola efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abatecola ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abatecola.

Abatecola efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abatecola, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abatecola är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abatecola

Visa karta över efternamnet Abatecola

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abatecola i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abatecola, så att vi kan få exakt information om alla Abatecola som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abatecola efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abatecola efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abatecola är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abatecola i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (181)
 2. Italien Italien (169)
 3. Frankrike Frankrike (28)
 4. Argentina Argentina (27)
 5. Kanada Kanada (21)
 6. England England (1)
 7. Mexiko Mexiko (1)
 8. Serbien Serbien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abatecola runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abatecola efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abatecola är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abatecola är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abatecola. Detta beror på att efternamnet Abatecola ofta har genomgått mutationer.

 1. Abatcha
 2. Abatucci
 3. Abades
 4. Abadez
 5. Abbadessa
 6. Abbattista
 7. Abbatucci
 8. Abdeselam
 9. Abdeslam
 10. Abdesslam
 11. Aptecar
 12. Abdesalam
 13. Abbiatico
 14. Afatchao
 15. Afteka
 16. Abats
 17. Abdeselan
 18. Abadias
 19. Abdeslami
 20. Abdous
 21. Abitz
 22. Aboites
 23. Aboytes
 24. Abts
 25. Apodaca
 26. Aptekar
 27. Abadgoitia
 28. Apetche
 29. Abetxuko
 30. Abdesselam
 31. Abdesslem
 32. Abdesamad
 33. Abdeslem
 34. Abdessalam
 35. Abtouche
 36. Abdisalan
 37. Abdagic
 38. Abadjian
 39. Avetisov
 40. Abetz