Efternamn AbbottsAtt veta mer om Abbotts efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbotts ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbotts.

Abbotts efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbotts, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbotts är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbotts

Visa karta över efternamnet Abbotts

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbotts i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbotts, så att vi kan få exakt information om alla Abbotts som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbotts efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbotts efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbotts är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbotts i världen

 1. England England (1111)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (198)
 3. Australien Australien (82)
 4. Kanada Kanada (36)
 5. Tyskland Tyskland (13)
 6. Danmark Danmark (10)
 7. Malaysia Malaysia (5)
 8. Sydafrika Sydafrika (4)
 9. Skottland Skottland (3)
 10. Wales Wales (2)
 11. Nya Zeeland Nya Zeeland (2)
 12. Thailand Thailand (2)
 13. Algeriet Algeriet (1)
 14. Spanien Spanien (1)
 15. Frankrike Frankrike (1)
 16. Guernsey Guernsey (1)
 17. Hongkong Hongkong (1)
 18. Irland Irland (1)
 19. Nederländerna Nederländerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbotts runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbotts efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbotts är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbotts är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbotts. Detta beror på att efternamnet Abbotts ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbotts när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbotts.

 1. Abbots
 2. Abdous
 3. Aboites
 4. Aboytes
 5. Abts
 6. Aubets
 7. Abats
 8. Abbotson
 9. Abades
 10. Abadias
 11. Abbattista
 12. Abdis
 13. Abdoussi
 14. Abdus
 15. Abitz
 16. Aboitiz
 17. Abdias
 18. Abudas
 19. Aftis
 20. Abetz
 21. Abdes
 22. Abadez
 23. Abbadessa
 24. Abbatucci
 25. Apitz
 26. Avetik
 27. Abdk
 28. Abtouche
 29. Abidjan
 30. Abdić
 31. Abdiji
 32. Abdagic
 33. Abbiatico
 34. Abatcha
 35. Abdiaj
 36. Abudoj
 37. Abdz
 38. Abdek
 39. Avtzis
 40. Aftiss