Efternamn AbdeslamAtt veta mer om Abdeslam efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdeslam ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdeslam.

Abdeslam efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdeslam, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdeslam är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdeslam

Visa karta över efternamnet Abdeslam

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdeslam i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdeslam, så att vi kan få exakt information om alla Abdeslam som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdeslam efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdeslam efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdeslam är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdeslam i världen

 1. Algeriet Algeriet (1972)
 2. Marocko Marocko (1601)
 3. Spanien Spanien (214)
 4. Frankrike Frankrike (137)
 5. Belgien Belgien (49)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (16)
 7. Nederländerna Nederländerna (7)
 8. Kanada Kanada (6)
 9. Tyskland Tyskland (5)
 10. England England (5)
 11. Tjeckien Tjeckien (2)
 12. Egypten Egypten (1)
 13. Irland Irland (1)
 14. Italien Italien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdeslam runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdeslam efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdeslam är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdeslam är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdeslam. Detta beror på att efternamnet Abdeslam ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdeslam kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdeslam ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdeselam
 2. Abdeslami
 3. Abdesslam
 4. Abdeslem
 5. Abdesalam
 6. Abdesselam
 7. Abdesslem
 8. Abdessalam
 9. Abdeselan
 10. Abdessamad
 11. Abdessamie
 12. Abdesamad
 13. Abdessamed
 14. Abdessalem
 15. Abdisalan
 16. Abdessamia
 17. Abdes
 18. Abdessalami
 19. Abdesselem
 20. Abades
 21. Abbadessa
 22. Abdis
 23. Abdus
 24. Abdussalaam
 25. Abdessadik
 26. Abdias
 27. Abdessadek
 28. Abdiaj
 29. Abdessadki
 30. Abdek
 31. Abdessemed
 32. Abadez
 33. Abadias
 34. Abatecola
 35. Abdous
 36. Abdoussi
 37. Abts
 38. Aptekar
 39. Avedisian
 40. Aptecar