Efternamn AbdessadekAtt veta mer om Abdessadek efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdessadek ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdessadek.

Abdessadek efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdessadek, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdessadek är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdessadek

Visa karta över efternamnet Abdessadek

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdessadek i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdessadek, så att vi kan få exakt information om alla Abdessadek som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdessadek efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdessadek efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdessadek är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdessadek i världen

 1. Marocko Marocko (954)
 2. Algeriet Algeriet (138)
 3. Spanien Spanien (9)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (5)
 5. Kanada Kanada (4)
 6. Skottland Skottland (3)
 7. Frankrike Frankrike (2)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdessadek runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdessadek efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdessadek är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdessadek är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdessadek. Detta beror på att efternamnet Abdessadek ofta har genomgått mutationer.

 1. Abdessadik
 2. Abdessamed
 3. Abdessalem
 4. Abdessadki
 5. Abdessamad
 6. Abdessamie
 7. Abdesslem
 8. Abdessalam
 9. Abdessamia
 10. Abdesselem
 11. Abdessemed
 12. Abdeslam
 13. Abdeslami
 14. Abdesslam
 15. Abdesselam
 16. Abdesamad
 17. Abdeslem
 18. Abdesalam
 19. Abdessalami
 20. Abades
 21. Abadez
 22. Abbadessa
 23. Abdeselam
 24. Abdikadir
 25. Abdussalaam
 26. Abdishakur
 27. Abdisalan
 28. Abdes
 29. Abdek
 30. Abdeselan
 31. Abdis
 32. Abdous
 33. Abdoussi
 34. Abdus
 35. Abtsiauri
 36. Abdias
 37. Abd khalid
 38. Abdk
 39. Abdiaziz
 40. Abd karim