Efternamn Abd karimAtt veta mer om Abd karim efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abd karim ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abd karim.

Abd karim efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abd karim, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abd karim är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abd karim

Visa karta över efternamnet Abd karim

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abd karim i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abd karim, så att vi kan få exakt information om alla Abd karim som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abd karim efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abd karim efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abd karim är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abd karim i världen

 1. Egypten Egypten (2898)
 2. Malaysia Malaysia (1072)
 3. Saudiarabien Saudiarabien (477)
 4. Brunei Brunei (295)
 5. Singapore Singapore (26)
 6. England England (5)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 8. Bahrain Bahrain (1)
 9. Algeriet Algeriet (1)
 10. Ghana Ghana (1)
 11. Kazakstan Kazakstan (1)
 12. Libyen Libyen (1)
 13. Niger Niger (1)
 14. Pakistan Pakistan (1)
 15. Qatar Qatar (1)
 16. Ryssland Ryssland (1)
 17. Uzbekistan Uzbekistan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abd karim runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abd karim efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abd karim är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abd karim är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abd karim genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abd karim. Detta beror på att efternamnet Abd karim ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abd karim när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abd karim.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abd karim kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abd karim ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abd karim eller något av de liknande efternamnen till Abd karim kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abd karim har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abd karim, men med en gemensam rot.

 1. Abdikadir
 2. Abd khalid
 3. Abdukarimov
 4. Abd aziz
 5. Abdesalam
 6. Abdukarimova
 7. Abdykerimov
 8. Abdiaziz
 9. Abd ghani
 10. Abdagic
 11. Abdeselam
 12. Abdeslam
 13. Abdeslami
 14. Abdessamie
 15. Abdis
 16. Abdoussi
 17. Abdykadyrov
 18. Aptekar
 19. Abtsiauri
 20. Abdessadik
 21. Abdesslam
 22. Abdias
 23. Abdesslem
 24. Abdesamad
 25. Abdeslem
 26. Abdessalam
 27. Abdk
 28. Abdessalem
 29. Abdisalan
 30. Abdykerimova
 31. Abu daqah
 32. Abdiji
 33. Abdessamia
 34. Abdiaj
 35. Abdek
 36. Abades
 37. Abadez
 38. Abadias
 39. Abatucci
 40. Abdessamad