Efternamn Abd azizAtt veta mer om Abd aziz efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abd aziz ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abd aziz.

Abd aziz efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abd aziz, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abd aziz är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abd aziz

Visa karta över efternamnet Abd aziz

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abd aziz i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abd aziz, så att vi kan få exakt information om alla Abd aziz som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abd aziz efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abd aziz efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abd aziz är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abd aziz i världen

 1. Malaysia Malaysia (3646)
 2. Egypten Egypten (732)
 3. Brunei Brunei (195)
 4. England England (21)
 5. Singapore Singapore (21)
 6. Thailand Thailand (12)
 7. Skottland Skottland (7)
 8. Nigeria Nigeria (4)
 9. Algeriet Algeriet (2)
 10. Niger Niger (2)
 11. Pakistan Pakistan (2)
 12. Afghanistan Afghanistan (1)
 13. Wales Wales (1)
 14. Sudan Sudan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abd aziz runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abd aziz efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abd aziz är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abd aziz är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abd aziz genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abd aziz kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abd aziz ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abd aziz eller något av de liknande efternamnen till Abd aziz kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abd aziz har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abd aziz, men med en gemensam rot.

 1. Abdiaziz
 2. Abd karim
 3. Abdagic
 4. Abadez
 5. Abdikadir
 6. Abdis
 7. Aboitiz
 8. Abdias
 9. Abd khalid
 10. Abd ghani
 11. Abdiji
 12. Abdiaj
 13. Abdz
 14. Abades
 15. Abadias
 16. Abdeslam
 17. Abdeslami
 18. Abdessamie
 19. Abdous
 20. Abdoussi
 21. Abdus
 22. Abitz
 23. Avdic
 24. Abdessadik
 25. Abdesamad
 26. Abdeslem
 27. Abdk
 28. Abudas
 29. Abdesalam
 30. Abidjan
 31. Abdić
 32. Abdisalan
 33. Avdiji
 34. Abu daqah
 35. Abdessamia
 36. Abbiatico
 37. Abetz
 38. Abdes
 39. Abdek
 40. Aptazy