Efternamn AbdićAtt veta mer om Abdić efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdić ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdić.

Abdić efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdić, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdić är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdić

Visa karta över efternamnet Abdić

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdić i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdić, så att vi kan få exakt information om alla Abdić som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdić efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdić efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdić är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdić i världen

 1. Bosnien och Hercegovina Bosnien och Hercegovina (1197)
 2. Slovenien Slovenien (356)
 3. Kroatien Kroatien (93)
 4. Montenegro Montenegro (52)
 5. Serbien Serbien (4)
 6. Kosovo Kosovo (2)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdić runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdić efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdić är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdić är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdić genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdić. Detta beror på att efternamnet Abdić ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdić har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdić som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdić kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdić ha uppstått, som vi kan se.

 1. Avdić
 2. Abdis
 3. Abdias
 4. Abdiji
 5. Abdiaj
 6. Abadias
 7. Abdous
 8. Abdus
 9. Abitz
 10. Avdic
 11. Abdk
 12. Avdija
 13. Avdiji
 14. Abdes
 15. Abdz
 16. Abdek
 17. Avdiaj
 18. Abades
 19. Abadez
 20. Aboites
 21. Aboitiz
 22. Abts
 23. Apitz
 24. Abudas
 25. Abidjan
 26. Avdijaj
 27. Abdiaziz
 28. Abdagic
 29. Aftis
 30. Abadjian
 31. Abetz
 32. Abudoj
 33. Abats
 34. Aftiss
 35. Abbots
 36. Abbotts
 37. Abdeslam
 38. Abdikadir
 39. Abdoussi
 40. Aboytes