Efternamn AbadezAtt veta mer om Abadez efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abadez ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abadez.

Abadez efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abadez, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abadez är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abadez

Visa karta över efternamnet Abadez

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abadez i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abadez, så att vi kan få exakt information om alla Abadez som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abadez efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abadez efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abadez är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abadez i världen

 1. Spanien Spanien (24)
 2. Frankrike Frankrike (8)
 3. Filippinerna Filippinerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abadez runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abadez efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abadez är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abadez är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abadez genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abadez. Detta beror på att efternamnet Abadez ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abadez när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abadez.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abadez har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abadez som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abades
 2. Abdes
 3. Abdz
 4. Abdek
 5. Abadias
 6. Abdis
 7. Abdus
 8. Abitz
 9. Abdk
 10. Abudas
 11. Abetz
 12. Abudoj
 13. Abats
 14. Abbadessa
 15. Abdous
 16. Aboites
 17. Aboitiz
 18. Aboytes
 19. Abts
 20. Apitz
 21. Aptaker
 22. Avdic
 23. Abdias
 24. Abidjan
 25. Abdić
 26. Abdiaziz
 27. Abdiji
 28. Abdagic
 29. Abd aziz
 30. Abadjian
 31. Abatcha
 32. Abdiaj
 33. Abbots
 34. Abatecola
 35. Abatucci
 36. Abbotts
 37. Abdeslam
 38. Abdikadir
 39. Apodaca
 40. Apodaka