Efternamn AbdessamadAtt veta mer om Abdessamad efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdessamad ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdessamad.

Abdessamad efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdessamad, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdessamad är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdessamad

Visa karta över efternamnet Abdessamad

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdessamad i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdessamad, så att vi kan få exakt information om alla Abdessamad som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdessamad efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdessamad efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdessamad är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdessamad i världen

 1. Marocko Marocko (6471)
 2. Tunisien Tunisien (310)
 3. Algeriet Algeriet (102)
 4. Frankrike Frankrike (50)
 5. Spanien Spanien (19)
 6. Niger Niger (18)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (16)
 8. Libanon Libanon (8)
 9. Kanada Kanada (5)
 10. Belgien Belgien (3)
 11. Italien Italien (3)
 12. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 13. Schweiz Schweiz (2)
 14. Danmark Danmark (1)
 15. Finland Finland (1)
 16. England England (1)
 17. Island Island (1)
 18. Libyen Libyen (1)
 19. Slovakien Slovakien (1)
 20. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdessamad runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdessamad efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdessamad är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdessamad är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

 1. Abdesamad
 2. Abdessamed
 3. Abdessamie
 4. Abdessalam
 5. Abdessamia
 6. Abdessemed
 7. Abdeslam
 8. Abdeslami
 9. Abdessadik
 10. Abdesslam
 11. Abdesselam
 12. Abdessadek
 13. Abdessalem
 14. Abdesalam
 15. Abdessalami
 16. Abdessadki
 17. Abdeselam
 18. Abdussalaam
 19. Abdesslem
 20. Abdeslem
 21. Abdisalan
 22. Abdesselem
 23. Abdeselan
 24. Abbadessa
 25. Abd khalid
 26. Abdishakur
 27. Abdes
 28. Abades
 29. Abdikadir
 30. Abdis
 31. Abdous
 32. Abdoussi
 33. Abdus
 34. Avedissian
 35. Abtsiauri
 36. Abdias
 37. Abdiaziz
 38. Abu daqah
 39. Abd karim
 40. Abd ghani