Efternamn AbdesslamAtt veta mer om Abdesslam efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdesslam ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdesslam.

Abdesslam efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdesslam, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdesslam är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdesslam

Visa karta över efternamnet Abdesslam

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdesslam i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdesslam, så att vi kan få exakt information om alla Abdesslam som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdesslam efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdesslam efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdesslam är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdesslam i världen

 1. Algeriet Algeriet (4850)
 2. Marocko Marocko (239)
 3. Frankrike Frankrike (206)
 4. Tunisien Tunisien (9)
 5. Spanien Spanien (5)
 6. Tyskland Tyskland (3)
 7. Belgien Belgien (1)
 8. Brasilien Brasilien (1)
 9. Kanada Kanada (1)
 10. Egypten Egypten (1)
 11. Nya Kaledonien Nya Kaledonien (1)
 12. Ryssland Ryssland (1)
 13. Sverige Sverige (1)
 14. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdesslam runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdesslam efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdesslam är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdesslam är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdesslam. Detta beror på att efternamnet Abdesslam ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdesslam kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdesslam ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdesslam eller något av de liknande efternamnen till Abdesslam kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdesslam har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdesslam, men med en gemensam rot.

 1. Abdeselam
 2. Abdeslam
 3. Abdesselam
 4. Abdesslem
 5. Abdessalam
 6. Abdesalam
 7. Abdeslami
 8. Abdeslem
 9. Abdessalem
 10. Abdessalami
 11. Abdesselem
 12. Abdeselan
 13. Abdessamad
 14. Abdessamie
 15. Abdussalaam
 16. Abdesamad
 17. Abdessamed
 18. Abdisalan
 19. Abdessamia
 20. Abbadessa
 21. Abdessadik
 22. Abdessadek
 23. Abdes
 24. Abdessadki
 25. Abdessemed
 26. Abades
 27. Abatecola
 28. Abdis
 29. Abdous
 30. Abdoussi
 31. Abdus
 32. Avedissian
 33. Abdias
 34. Abd karim
 35. Abdiaj
 36. Abdek
 37. Abadez
 38. Abadias
 39. Abdikadir
 40. Abts