Efternamn AbdesselamAtt veta mer om Abdesselam efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdesselam ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdesselam.

Abdesselam efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdesselam, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdesselam är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdesselam

Visa karta över efternamnet Abdesselam

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdesselam i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdesselam, så att vi kan få exakt information om alla Abdesselam som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdesselam efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdesselam efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdesselam är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdesselam i världen

 1. Algeriet Algeriet (9410)
 2. Frankrike Frankrike (533)
 3. Marocko Marocko (409)
 4. Mauretanien Mauretanien (128)
 5. Spanien Spanien (15)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (12)
 7. Kanada Kanada (10)
 8. Qatar Qatar (9)
 9. England England (5)
 10. Belgien Belgien (5)
 11. Tunisien Tunisien (4)
 12. Grekland Grekland (1)
 13. Malaysia Malaysia (1)
 14. Nederländerna Nederländerna (1)
 15. Oman Oman (1)
 16. Ryssland Ryssland (1)
 17. Thailand Thailand (1)
 18. Sydafrika Sydafrika (1)
 19. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 20. Schweiz Schweiz (1)
 21. Tjeckien Tjeckien (1)
 22. Tyskland Tyskland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdesselam runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdesselam efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdesselam är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdesselam är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdesselam. Detta beror på att efternamnet Abdesselam ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdesselam när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdesselam.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdesselam kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdesselam ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdeselam
 2. Abdesslam
 3. Abdessalam
 4. Abdesselem
 5. Abdeslam
 6. Abdesslem
 7. Abdessalem
 8. Abdesalam
 9. Abdessalami
 10. Abdeselan
 11. Abdeslami
 12. Abdessamad
 13. Abdussalaam
 14. Abdeslem
 15. Abdessemed
 16. Abdessamie
 17. Abdessadik
 18. Abdesamad
 19. Abdessamed
 20. Abdessadek
 21. Abdisalan
 22. Abdessamia
 23. Abdessadki
 24. Abbadessa
 25. Abdes
 26. Avdysheva
 27. Abades
 28. Abatecola
 29. Abdis
 30. Abdous
 31. Abdoussi
 32. Abdus
 33. Avedissian
 34. Abdias
 35. Abd khalid
 36. Abdishakur
 37. Abd karim
 38. Abdiaj
 39. Abdek
 40. Abadez