Efternamn AbdesamadAtt veta mer om Abdesamad efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdesamad ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdesamad.

Abdesamad efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdesamad, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdesamad är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdesamad

Visa karta över efternamnet Abdesamad

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdesamad i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdesamad, så att vi kan få exakt information om alla Abdesamad som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdesamad efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdesamad efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdesamad är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdesamad i världen

 1. Algeriet Algeriet (10)
 2. Spanien Spanien (1)
 3. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdesamad runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdesamad efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdesamad är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdesamad är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdesamad genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdesamad kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdesamad ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdesamad eller något av de liknande efternamnen till Abdesamad kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdesamad har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdesamad, men med en gemensam rot.

 1. Abdessamad
 2. Abdessamed
 3. Abdesalam
 4. Abdeselam
 5. Abdeslam
 6. Abdeslami
 7. Abdessamie
 8. Abdesslam
 9. Abdessalam
 10. Abdisalan
 11. Abdessamia
 12. Abdessemed
 13. Abdeselan
 14. Abdessadik
 15. Abdesselam
 16. Abdesslem
 17. Abdeslem
 18. Abdessadek
 19. Abdessalem
 20. Abdes
 21. Abdessalami
 22. Abdessadki
 23. Abades
 24. Abbadessa
 25. Abdikadir
 26. Abdis
 27. Abdus
 28. Abdussalaam
 29. Abdias
 30. Abd khalid
 31. Abdishakur
 32. Abdiaziz
 33. Abu daqah
 34. Abd karim
 35. Abdagic
 36. Abd aziz
 37. Abdiaj
 38. Abdesselem
 39. Abdek
 40. Abadez