Efternamn AbdessamieAtt veta mer om Abdessamie efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdessamie ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdessamie.

Abdessamie efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdessamie, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdessamie är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdessamie

Visa karta över efternamnet Abdessamie

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdessamie i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdessamie, så att vi kan få exakt information om alla Abdessamie som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdessamie efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdessamie efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdessamie är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdessamie i världen

 1. Spanien Spanien (221)
 2. Marocko Marocko (136)
 3. Algeriet Algeriet (21)
 4. Kanada Kanada (1)
 5. Frankrike Frankrike (1)
 6. Tunisien Tunisien (1)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdessamie runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdessamie efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdessamie är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdessamie är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdessamie när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdessamie.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdessamie har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdessamie som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdessamia
 2. Abdeslami
 3. Abdessamad
 4. Abdessadik
 5. Abdessamed
 6. Abdeslam
 7. Abdesslam
 8. Abdesamad
 9. Abdessalam
 10. Abdessadek
 11. Abdessalem
 12. Abdessalami
 13. Abdessadki
 14. Abdessemed
 15. Abdeselam
 16. Abdesselam
 17. Abdesslem
 18. Abdeslem
 19. Abdesalam
 20. Abdesselem
 21. Abbadessa
 22. Abdikadir
 23. Abdoussi
 24. Abdussalaam
 25. Abd khalid
 26. Abdishakur
 27. Abdisalan
 28. Abdiaziz
 29. Abd karim
 30. Abd ghani
 31. Abdagic
 32. Abd aziz
 33. Abdes
 34. Abdeselan
 35. Abades
 36. Abdis
 37. Abdous
 38. Abdus
 39. Abtsiauri
 40. Abdias