Efternamn AbdijiAtt veta mer om Abdiji efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdiji ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdiji.

Abdiji efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdiji, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdiji är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdiji

Visa karta över efternamnet Abdiji

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdiji i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdiji, så att vi kan få exakt information om alla Abdiji som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdiji efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdiji efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdiji är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdiji i världen

 1. Makedonien Makedonien (250)
 2. Kosovo Kosovo (152)
 3. Serbien Serbien (46)
 4. Sverige Sverige (18)
 5. Schweiz Schweiz (17)
 6. Liechtenstein Liechtenstein (9)
 7. Tyskland Tyskland (7)
 8. Danmark Danmark (4)
 9. Kroatien Kroatien (4)
 10. Montenegro Montenegro (4)
 11. Norge Norge (4)
 12. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 13. Albanien Albanien (1)
 14. Belize Belize (1)
 15. Slovenien Slovenien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdiji runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdiji efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdiji är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdiji är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdiji. Detta beror på att efternamnet Abdiji ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdiji har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdiji som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdiji kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdiji ha uppstått, som vi kan se.

 1. Avdiji
 2. Abdis
 3. Abdias
 4. Abdić
 5. Avdija
 6. Abdiaj
 7. Abadias
 8. Abdous
 9. Abdus
 10. Abitz
 11. Aboitiz
 12. Avdic
 13. Abdk
 14. Avdić
 15. Avdijaj
 16. Abdiaziz
 17. Abdagic
 18. Abdes
 19. Abudoj
 20. Abdz
 21. Abdek
 22. Avdiaj
 23. Abades
 24. Abadez
 25. Abdikadir
 26. Abdoussi
 27. Aboites
 28. Abts
 29. Apitz
 30. Abudas
 31. Abidjan
 32. Abd aziz
 33. Aftis
 34. Abadjian
 35. Abetz
 36. Abats
 37. Aftiss
 38. Abbots
 39. Abatucci
 40. Abbotts